urbanisme

18-10-2019 #219

Final d'obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord

alt
El carrer de Can Cortès desprès de les obres. [Foto: Ajuntament].

Després d’aproximadament 7 mesos, les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord van arribar a la fi el passat mes de juliol, després de la neteja i retocs finals. Recordem que aquestes obres es van iniciar el gener d’aquest any.

Amb un pressupost aproximat d’1,3 milions d’euros —el 71% del cost pagat pels propietaris de la zona afectada, amb contribucions especials; el 29% restant ha estat a càrrec de l’Ajuntament, a més d’una subvenció de 450.000 € de la Diputació de Barcelona dins del marc dels Ajuts per a la Modernització de Polígons—, l’empresa Obres i Serveis Roig, empresa adjudicatària, ha estat coordinant les obres amb les empreses del polígon, intentant interferir el mínim possible en el trànsit de camions i serveis, i sense incidents durant els mesos que han durat els treballs.

La reurbanització ha comptat amb la renovació de les voreres i el ferm, la millora dels accessos a les naus, l’actualització i l’augment de l’enllumenat públic, la renovació total de la xarxa del clavegueram, l’augment de places d’aparcament, la finalització de la xarxa de subministrament de gas i la millora de la de l’aigua, i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical.

A més de millorar l’aspecte extern del polígon, s’ha revaloritzat la zona i ha millorat l’accés a instal·lacions com el CAP, l’edifici on hi ha el Servei de Promoció Econòmica, la pista d’entrenament d’esports descoberta i el Centre Cívic.

També s’ha millorat l’accés, per motius de seguretat, a l’esplanada que s’utilitza com aparcament pel CAP que, a partir d’ara, es podrà accedir pel carrer Fleming i no per la corba d’accés del carrer Trueta, com es feia abans, encara que no tohom està content, sobretot amb el nou doble sentit de circulació al carrer Folch i Torres.

  • obres can cortès
  • urbanisme
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...