urbanisme

18-10-2019 #219

El doble sentit del carrer Foch i Torres descontenta el veïnat

Després de la finalització de les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord a finals de juliol i, amb la decisió de fer de doble sentit per al trànsit el carrer Folch i Torres, l’Associació de Veïns de Can Cortès ha manifestat, en reiterades ocasions, el seu descontent i malestar del veïnat pel doble sentit del carrer, considerant que és un risc que pot comportar en un futur immediat problemes que poden arribar a ser greus, doncs ja han tingut més d’un ensurt.

L’Alzina va publicar el mes anterior una carta d’opinió de l’Associació de Veïns amb la queixa de falta de compromís per per de l’Ajuntament. A més, el portaveu de l’associació va tenir la santa paciència d’esperar quasi 7 hores per a la finalització de l’últim Ple Ordinari per fer la queixa pública a la sessió plenària.

Dissabte dia 5, es van manifestar pels carrer de la vila per demanar tornar a sentit únic el carrer en questió, i per la paràlisi en que es troben des de fa més de 12 anys les obres dels esquelets de 8 cases mitjaneres entre els carrers Arquitecte Torres Clavé i Arquitecte Sert, ja que, segons l’associació, «la manca de solucions continua».

  • can cortès nord
  • urbanisme
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...