successos

19-01-2020 #222

Els forts vents del cap de setmana previ al Nadal causa diferents destrosses al municipi palauenc

alt
Destrosses del vent a diferents parts de la vila. [Fotos: Ajuntament].

La vila de Palau també es va veure afectada pel vent, que durant la jornada de dissabte i diumenge previ al Nadal va afectar bona part de Catalunya i, de forma especialment intensa, la comarca del Vallès Occidental, provocant incidents al municipi, tant al nucli urbà com als barris situats fora del nucli, i a les vies que travessen la població, talls de carrers per caiguda de branques i arbres, i diferents destrosses en general.

Els incidents més grans causats pel vent, que va arribar a ratxes de 105 Km/hora, es van patir entre les 20h i les 22h de dissabte 21, i van consistir principalment en caigudes d'arbres a la via pública, tant en tram urbà com en carreteres que travessen el municipi i que van provocar afectacions en el cablejat elèctric i talls en el subministrament, així com danys materials a tanques perimetrals o afectacions al mobiliari urbà, fanals, o els llums de Nadal. Concretament, van caure arbres sobre la via pública als carrers Viver, Arbúcies, Canàries i a l'avinguda Catalunya, al Parc de l'Hostal del Fum, als carrers Plegamans, Plaça Onze de Setembre, i al camí de Can Padró. També es van produir danys a les tanques perimetrals de les obres del carrer Manresa i de la Plaça 1 d'Octubre.

Afortunadament, sense danys personals, al llarg de tota la nit de dissabte a diumenge, els serveis d'emergències i els cossos de seguretat de Palau-solità i Plegamans van estar treballant per minimitzar els danys causats pel vent en els diferents indrets del municipi.

Protecció Civil va donar per finalitzat l'episodi d'alerta dilluns 23, quedant rebaixat a prealerta, encara que van continuar treballant, juntament amb la Policia Local, pel restabliment de la normalitat a l'espai públic de la vila.

GALERIA

  • ventada
  • successos
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...