successos

15-11-2019 #220

El temporal de pluges torrencials de la nit del 22 d'octubre també deixa empremta al seu pas per Palau-solità i Plegamans

alt
Esllavissada dels terrenys confrontants de la B-143, al costat de la rotonda d’accés a la C-59.

Per l’avís del temporal i, com a prevenció, La Policia Local de Palau-solità i Plegamans va tallar al trànsit la nit del 22 d’octubre els accessos a la riera de Caldes, tant el del pont de Can Cladellas com el del pont de de Sant Roc. També es va prohibir circular per un tram de la Carrerada, entre l’avinguda Navarra i el carrer de Montjuïc. A més, els serveis municipals ja havien netejat dies enrere els guals de Sant Roc i Santa Magdalena, acció que van repetir el dia 22 seguint el protocol habitual per al manteniment d’aquests punts conflictius, a banda del manteniment preventiu de tots els embornals del municipi.

Durant l’episodi de pluges intenses durant la nit, la Policia Local va informar d’algunes tapes del clavegueram saltades. Els propis agents de servei les van reposar quan el volum d’aigua va baixar. A més, es van detectar talls de subministrament elèctric en diverses zones de la població. Els barris de la Sagrera i Can Duran van ser el més afectats.

El perímetres que van ser tancats, ja van ser oberts l’endemà mateix, tot i que van demanar precaució fins a la marxa definitiva del temporal.

Precisament, a la inspecció de l’endemà, es van detectar dos punts de risc, al carrer Nou [cantonada Devesa], i carrer Illes Balears, entre Eivissa i Masia, on es va acumulat fang amb perill de relliscades dels cotxes. També va quedar molt enfangada la B-143 i la rotonda d’entrada a la C-59 [foto]. Es va donar ordre a brigades municipals per a senyalitzar la zona i es va començar a retirar el fang i netejar els vials. També als Pins de Can Riera, concretament al carrer Perpinyà, es va acumular gran quantitat de graveta.

Finalment, la Riera es va trobar en bon estat. L’existència de canyes a la llera és un element que ajuda a reduir la velocitat de l’aigua en cas d’avingudes importants i per evitar mals majors.

  • temporal pluja
  • successos
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...