societat

16-09-2019 #218

Descontent de voluntaris i parroquians de Palau

Voluntaris Càritas Parroquial, i un important nombre de parroquians de la Parròquia de Sant Genís, han manifestat el seu descontent davant la nova situació que ha generat la decissió del mossèn Prakasch amb l’actual Càritas Interparroquial i la marxa de la Francesca Casajuana.

D’una banda, el fet de no continuar amb la feina diària de la recollida de l’excedent alimentari de botigues i supermercats, tasca que fins ara realitzava la Francesca.

De fet, la responsable d’un dels supermercats que diàriament entregava a Càritas Parroquial, ha manifestat a aquesta revista la seva preocupació pel malbaratament dels aliments que, actualment, han de llençar a les escombraries, ja que, des de que va plegar la Francesca, només dues vegades han passat a retirar l’excedent alimentari membres de la nova Càritas Interparroquial —aquesta entrevista es va realitzar el passat dilluns, 9 de setembre—. L’encarregada ens ha comunicat que ha posat en coneixement dels fets a la seva cap d’àrea, per tal de trobar una solució. A dia d’avui, la cap d’àrea està cercant una altra entitat a qui poder oferir el seu excedent alimentari.

D’altra banda, el descontent per la decisió presa pel mossèn, d’eliminar algunes misses, tant de la Parròquia de Santa Maria de Palau-solità com de la Parròquia de Sant Genís de Plegamans, deixant un total de 3 misses a tota la vila. Segons la informació que ha passat el mossèn Prakasch, les misses quedaran repartides, a partir del proper mes d’octubre, dues a Santa Maria de Palau-solità [dissabtes, a les 19h, i diumenges, a les 9,30h], i una a Sant Genís de Plegamans [diumenges, a les 11h].

  • mossèn prakasch
  • societat
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...