societat

17-03-2020 #223

3a Xocolatada Solidària amb el càncer infantil

alt
Cartell de la xocolatada solidària.

El passat 15 de febrer, coincidint amb el dia internacional del càncer infantil, es va desenvolupar la 3a Xocolatada Solidària impulsada per l'Associació «Mánchate por el Cáncer Infantil», iniciativa solidària, impulsada per l'associació Lluita per l'Arnau, vinculada a l'Hospital de Sant Joan de Déu, amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Aquest any amb la fita posada en les 1.200 xocolatades.

Enguany, amb canvi d'ubicació, l'acte es va desenvolupar a la Plaça de la Vila. Organitzat per l'Asunció Duran i el seu petit equip de voluntaris i voluntàries, van aconseguir servir més de 57 litres de xocolata desfeta, a 1 euro el got. A més, van fer una rifa, també a 1 euro la papereta.

Al final de la jornada, la quantitat reunida va ser de 700 euros.

Agraïments i col·laboracions

Un any més, Asun Duran vol donar les gràcies a totes aquelles persones que han col·laborat i que han fet possible la xifra assolida. «Agraïm a totes les persones i entitats que altruistament i solidàriament, van participar en la xocolatada, per una banda, a les persones que van adquirir tiquets al preu d'un euro, i per altra, a les entitats Voluntariat Social, Ajuntament de Palau, Penya Barcelonista amb la pilota signada; a l'Andrés i la Maribel, responsables de ‹‹Manchate por el cáncer infantil››, als membres del restaurant Tapas Bar que van elaborar la xocolata; a Bonpreu per la xocolata, la llet i el sucre; a Magdalenas Family; als comerços Som2, Merceria Brunés, Pekar, XiuXiu, Foto Centre, You & Me, El Vestidor de Lucía, Chic-itines; a Ball en línia, l'Associació Country Can Falguera, la Coral de Palau, a Autocars Serrat; i a la M. José, de l'empresa Konstant Trade Label».

  • Xocolatada Solidària
  • societat
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...