serveis

15-11-2019 #220

Continuen els treballs de neteja del fang acumulat per les pluges

alt
Un dels carrers afectats, abans de la neteja. [Foto: Ajuntament].

L’empresa adjudicatària del servei de neteja de la via pública al municipi, PAU SA, amb las màquines escombradores habituals, ha continuat fent el treball de neteja del fang acumulat pel temporal de pluja del passar 22 d’octubre. Els carrers més afectats a la vila han estat: Maria Jesús Francès Bravo, Arquitecte Falguera, Arquitecte Puig Boada, Camí Reial, passatge Enric Borràs, passatge Nou del Nord.

En el cas del carrer Maria Jesús Francès Bravo, al tractar-se d’aparcament quinzenal a banda i banda, la neteja es va fer dimecres 30 d’octubre en un dels costats.

La setmana següent es va procedir amb la part que va quedar pendent. L’objectiu ha estat facilitar la neteja viària i no perjudicar als vehicles estacionats.

Dimarts 5 de novembre van procedir amb el Carrer Arquitecte Falguera, des de la rambla Del Sol fins el carrer Filiprim; el Carrer Arquitecte Puig Boada, des de la rambla Del Molí fins la plaça de l’Alzina; i el Camí Reial, des de la rambla Del Molí fins el passatge Camí del Molí.

Divendres dia 8, el Camí Reial, des del passatge Enric Borràs fins al Forn de Vidre, el Passatge Enric Borràs i el Passatge Nou del Nord.

  • neteja
  • serveis
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...