salut

17-04-2020 #225

L'Ajuntament reparteix mascaretes a les persones majors de 65 anys

alt

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va començar el passat dimecres 8 d'abril el repartiment de mascaretes als 2.561 veïns i veïnes de la vila majors de 65 anys, com a protecció per evitar la infecció per COVID-19.

Aquestes mascaretes són casolanes i la seva confecció l'ha fet el grup de voluntariat de la vila. Les unitats que se n'han fet són reutilitzables, sempre que es rentin a una temperatura de 90 graus.

L'alcalde, Oriol Lozano, regidors i regidores del govern municipal, i voluntaris de la Policia Local de la vila, s'encarreguen de repartir el material en el domicili de les persones grans del municipi.

Es tocarà el timbre i se'n deixarà una unitat per a cada persona gran amb les instruccions de com i quan utilitzar-la, sense mantenir contacte entre el repartidor i la persona receptora.

Aquesta mascareta és la que s'ha d'utilitzar per sortir al carrer en els supòsits que estableix la llei: anar a comprar aliments, medicaments o treure diners, principalment. L'Ajuntament, insisteix que el seu és ús només per quan sigui estrictament necessari, i que la millor protecció és quedar-se a casa.

El grup de voluntaris i voluntàries continua treballant per obtenir més mascaretes casolanes per si fos necessari distribuir-les entre altres col·lectius.

Recordeu que la millor mesura per frenar el contagi és quedar-se a casa i seguir tots els consells d'higiene que s'han anat difonent aquests dies.

  • covid mascaretes
  • salut
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...