opinió

19-01-2020 #222

Tot esperant un «sit and talk» que no arriba...

alt
Cartell de la prohibició d'aparcament pel rodatge de «Les de l'hoquei».

L'AV CAN CORTÈS rebutja la decisió que l'Ajuntament va prendre de retirar la pancarta reivindicativa que no ens van deixar exposar ni un sol dia, alhora que rebutgem també les excuses que els fan dir als treballadors municipals que, per tres vegades, s'han negat a retornar-la perquè necessiten el permís exprés de l'alcaldia.

Mai no ens podíem imaginar que l'actual govern municipal d'Esquerra, ara que governa, actuaria contra una AV i una simple pancarta veïnal de protesta legítima, anant mes enllà del que la JEC ha anat contra la pancarta de la Generalitat i el MHP Quim Torra. A ell, la JEC l'ha inhabilitat però no és van atrevir a treure-li la pancarta; a nosaltres ens han tret la pancarta, i esperem que a continuació no ens intentin inhabilitar.

La patrimonialització que els d'Esquerra i els seus socis de Junts x Palau, amb el seu silenci còmplice, estan fent dels espais municipals, comença a ser preocupant, no pot ser que ells mantinguin la pancarta clamant LLIBERTAT a la façana de l'ajuntament o l'estelada al Castell com el més normal del món, que ho és, i alhora que a nosaltres ens censurin la nostra, que tan sols pretén cridar l'atenció referent a una major seguretat per al trànsit rodat al barri i pendent de solucionar.

No ens deixen participar dels preparatius de les festes que és fan al costat de les nostres cases, malgrat que som els mes perjudicats pels sorolls i el vandalisme, tot i haver-lo demanat moltes vegades.

No ens contesten les instàncies ni és reuneixen amb nosaltres malgrat haver-lo demanat en nombroses ocasions de paraula i via instància i, per contra, prefereixen ignorar-nos tot declarant que ens queixem per vici ja que en viure al centre, ells jutgen que ja gaudim d'avantatges que no gaudeixen a cap barri més, però encara esperem que ens diguin una sola d'aquestes avantatges que nosaltres que hi vivim aquí no en sabem veure.

Ens ha augmentat la perillositat al fer el carrer Folch i Torres de doble direcció sense, ni tant sols, haver fet un ressalt al mig com els vam aconsellar per frenar la velocitat, hem perdut visibilitat, places d'aparcament i quan venen a rodar spots o sèries com les de l'Hoquei, a ells els reserven durant mesos places d'aparcament al carrer que sovint no utilitzen i, per cert, ja poden retirar els cartells de prohibit aparcar fins el 20/12/2019, per aquest motiu perquè estem a mitjans de Gener de 2020 i els cartells segueixen posats prohibint aparcar.

No ens donen solució per a les cases abandonades d'un constructor local a qui renoven la llicència any rere any i que pel que és veu, mani qui mani, està més ben considerat que els veïns que, des de fa 13 anys, hem de conviure amb la inexorable degradació dels esquelets sense el menor gest per més que reclamem una solució.

I per reblar el clau dels despropòsits en contra nostre ja no podem ni protestar pacíficament perquè ens arrenquen les pancartes.

Ens agradaria saber quina mena de llibertat d'expressió està permesa i quina no, i si per poder protestar, s'ha de complir algun requisit que ignorem, si ens ho explicaren, intentaríem adaptar-nos a les seva particular forma de governar per a tots, però recordin, per això, en algun moment, s'hauran de «sit and talk» amb nosaltres.

AV CAN CORTÈS

GALERIA

  • AV CAN CORTÈS
  • opinió
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...