opinió

16-09-2019 #218

De la música a la letra…

El passat dia 17de juliol ens vam reunir amb el batlle, Sr. Oriol Lozano, la regidora de seguretat ciutadana, Sra. Eva Soler, i l’arquitecte municipal, Sr. Jordi Estruch.

Els vam manifestar algunes de les reivindicacions pendents que fa temps reclamem per al barri i a les que fins ara no hem obtingut cap resposta.

  • La promesa de l’anterior govern de retornar a sentit únic la circulació del carrer Folch i Torres un cop acabades les obres al polígon de Can Cortès.
  • Donar una solució definitiva a l’esquelet de les 8 cases mitjaneres entre els carrers Arquitecte Sert i Arquitecte Torres Clavé que, des de fa 15 anys, són un niu de brutícia i gats que amenacen ruïna i degraden el barri.
  • Asfaltar el tros de terra del carrer Doc. Trueta del costat del CAP
  • Posar fi al problema continu dels «botellots» que des de fa molts anys, i cada setmana, és fan a l’aparcament i voltants del pavelló, amb música forta i cridòria fins altes hores de la matinada sense que, fins ara, ni la Guàrdia Urbana ni ningú ens ha solucionat, malgrat les reiterades trucades i instàncies que contínuament venim fent.
  • Menció a part requereix el tema del martiri que representa per a nosaltres, el so descontrolat de tots els concerts i actes que és fan al pavelló descobert al llarg de tot l’any i que, malgrat l’evidència d’ultrapassar els 80 Db a que la llei obliga, fins ara el govern municipal sempre s’han negat a solucionar ni fer cap mesurament amb sonòmetre o a d’altres solucions que no sigui la condemna perpètua al no poder descansar mentre els altres és diverteixen, la majoria, gent de fora de Palau, com passen totes les nits de la Festa Major*; son llegendàries les baralles multitudinàries i bronques que és generen per aquesta total manca de control i que esperem del nou govern municipal sàpiga posar fi.

Com els van dir, aquesta AVV, col·laborarà amb vostès amb la mateixa bona fe que ho vam fer amb els altres per tal de millorar el barri en particular i la convivència en general, esperançats per les paraules del nou batlle al seu discurs de investidura on entre d’altres coses va dir:

«treballarem per millorar la vila amb honestedat i fidels a la voluntat dels nostres veïns i veïnes.» Doncs bé, la nostre voluntat l’hem explicat a peu i a cavall infinitat de vegades, i de instàncies sense resposta i de bones intencions, tenim les carpetes plenes, esperem dels nous gestors municipals un canvi de actitud que coincideixi amb les seves promeses .

Junta de la AVV de CAN CORTÈS

  • AVV CAN CORTÈS
  • opinió
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...