esports

18-10-2019 #219

Èxit de participació en la Setmana Europea de l’Esport a Palau

alt
Sortida de la cursa del I Cross Popular Atlètic Palau. [Foto: Ajuntament].

L’última setmana de setembre, entre els dies 23 i 29, es va desenvolupar la Setmana Europea de l’Esport a Palau, aplegant gairabé 500 persones en les diferents activitats programades.

El I Cros Popular Atlètic Palau, un dels esdeveniments principals de la Setmana, es va desenvolupar el diumenge 29 al parc de l’Hostal del Fum, va comptar amb la participació de 300 corredors i corredores a la prova de distància curta, 4.000 metres la més llarga, amb un desnivell positiu de 20 metres, sent ideal per iniciar-se en aquest tipus de curses. Les categories i distàncies, modalitats masculina i femenina: Master, Senior, Sub23, Sub20 [4000 m.], Sub18 [2700 m.], Sub16 [2300 m.], Sub14 [1400 m.], Sub12 [1200 m.], Sub10 [800 m.], Sub8 [300 m.] i Mini [100 m.].

Altres activitats de la Setmana Europea de l’Esport

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament va organitzat durant la setmana diferents tallers esportius, des de classes de Marxa Nòrdica fins a Danses del Món o relaxació i ioga, on van comptar amb 182 participants. Aquests tallers es van desenvolupar al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor i l’escola Folch i Torres.

L’alcalde de Palau-solità i Plegamans i regidor d’Esports, Oriol Lozano, va participar, juntament amb altres regidors i regidores, en l’entrega de premis del I Cros Popular Atlètic Palau, mostrant-se satisfet de la resposta donada pels veïns i veïnes de Palau; «la Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa per animar a totes les persones a romandre actives no només durant aquests dies, sinó també durant la resta de l’any. Hem de treballar conjuntament per combatre el sedentarisme en la nostra societat i promoure els hàbits saludables amb l’activitat esportiva», va comentar l’alcalde Lozano.

  • Cross Popular Atlètic Palau
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...