esports

18-10-2019 #219

L’Ajuntament ha fet un reconeixement institucional als jugadors i jugadores d’Ultimate Frisbee per la medalla al Campionat d’Europa

alt
Reconeixement als components d’Ultimate Frisbee . [Foto: Ajuntament].

L’alcalde i regidor d’Esports, Oriol Lozano, i diferents regidors i regidores de l’Ajuntament, van fer el passat dimecres, 2 d’octubre, un reconeixement institucional als jugadors i jugadores d’Ultimate Frisbee de Palau, per haver-se proclamat subcampions del Campionat d’Europa Sub 20 mixte amb la selecció espanyola, que es va celebrar a Polònia durant el mes d’agost. Aquesta modalitat esportiva, també anomenada disc volador, està reconeguda pel Consell Superior d’Esports.

Els jugadors i jugadores de Palau han fet història en aconseguir amb la selecció la primera medalla de plata en uns europeus Sub 20, en una duríssima final contra Letònia [15-10], als Youth Ultimate Championships.

En la fase de grups, on jugaven els 7 equips de la divisió mixta Sub 20, es van imposar amb comoditat a alguns equips després de perdre el primer partit contra Hongria… Això els va servir per arribar a les semifinals, novament contra Hongria a qui, aquesta vegada, van guanyar per poder disputar la final contra Letònia.

L’Ajuntament va voler fer un homenatge a Laura Tió, Pau Segalés, Gerard González i Claudia Bernabé, jugadors i jugadores de l’equip local Flyng Squirrels i membres de la selecció, fent-los entrega d’un petit obsequi i es va projectar un vídeo amb moments importants del campionat.

Oriol Lozano, va felicitar els jugadors i jugadores per aquest nou èxit de l’esport a Palau-solità i Plegamans, destacant que, «a més de l’èxit esportiu que suposa el subcampionat d’Europa aconseguit, volem posar en valor que l’Ultimate Frisbee és una modalitat esportiva mixta, que promou i posa en pràctica la igualtat de gènere en la lluita per un objectiu compartit... i és en aquests valors que ens hi identifiquem i també volem reconèixer a aquests quatre joves esportistes palauencs».

  • Ultimate Frisbee
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...