esports

16-09-2019 #218

Reconeixement institucional de l’Ajuntament a Berta Busquets pel Campionat del Món d’Hoquei Patins al WRG

alt
L’alcalde, Oriol Lozano, entregant a la Berta un trofeu. [Foto: Ajuntament].

El passat dijous 12 de setembre, l’alcalde i regidor d’Esports, Oriol Lozano, i diferents regidors i regidores de l’Ajuntament, van retre un homenatge i van felicitar en persona a la Berta Busquets Segalés, per haver-se proclamat campiona del  món d’hoquei patins femení amb la selecció espanyola aquest mes de juliol, als World Roller Games.

Un reconeixement per la consecució d’aquest campionat i per la seva trajectòria plena d’èxits i d’esforç amb el HC Palau. La Berta, acompanyada de la seva família, va rebre de mans de l’alcalde un trofeu i alguns obsequis. Durant l’acte es va projectar a la sala de plens un vídeo de la seva participació als WRG.

Berta Busquets porta a l’HC Palau 21 anys [des dels 3 anys], ha guanyat dos OK Lliga femenina [2015-2019], dues vegades el Campionat d’Europa d’hoquei patins femení: al  2015 a Matera [Itàlia] i al 2018 a Mealhada [Portugal], dos Campionats del Món d’hoquei patins femení, al 2016 a Iquique [Xile],  al 2017 a Nanjing [Xina] i fa només dos mesos, a Barcelona,  amb la selecció espanyola d’hoquei sobre patins, motiu d’aquest homenatge.

«La Berta té un  palmarès molt extens, amb campionats del món, d’Europa i lligues. Però una de les coses que nosaltres més valorem d’ella és la feina que realitza a la nostra vila, així com els valors que transmet a les esportistes locals, com el sacrifici i la humilitat que demostra en cada partit. Ens enorgulleix molt que una palauenca com la Berta Busquets ens representi arreu del món. Et desitgem molts èxits», segons va expressar l’alcalde Lozano.

La jugadora Busquets, emocionada, va donar les gràcies la seva família: «als meus pares, la meva àvia, a l’avi, al club…».

  • Berta Busquets
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...