esports

17-03-2020 #224

Liam i Jazmín Arjona, doble or en Sambo i Combat Sambo

El passat dissabte 22 de febrer, al pavelló de Lluita Olímpica de la Mina [Sant Adrià del Besòs] es va realitzar el primer Campionat de Catalunya de Sambo i Combat Sambo. Aquestes modalitats d'esport són originàries de Rússia i, actualment, estan en creixement a nivell mundial, amb la possibilitat d'arribar a convertir-se en disciplina olímpica.

Palau-solità i Plegamans va tenir dos representants, els germans Jazmín i Liam Arjona Hammersley, realitzant tots dos una grandíssima actuació.

Van competir amb l'equip Combat Sambo Vallès, sent el club amb més medalles del campionat.

Ambdós germans van aconseguir guanyar, tant la medalla d'or de Sambo —modalitat semblant al judo, només de lluita—, com la medalla d'or de Combat Sambo —modalitat molt més completa que inclou cops i és similar al MMA—. Tot un èxit dels nostres esportistes.

Jazmín i Liam han estat convocats per la Federació Catalana de Lluites Olímpiques per al Campionat d'Espanya, formant part de la Selecció Catalana; Jazmín, en la categoria femenina [56 kg]; i Liam, en la categoria masculina [68 kg].

El campionat tindrà lloc a Càceres ,els propers 21 i 22 de març. Esperem tenir també molt bons resultats.—AIXÒ ABANS DEL CORONAVIRUS—

  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...