esports

16-09-2019 #218

El competidor de lluita Liam Arjona guanya el «Bruiser Sèries 2 Road to AFL», celebrat el passat 6 de juliol

alt
Liam Arjona vs Toni Lozano en un moment del combat. [Foto: J. Aixàs].

El Dissabte 6 de juliol, Liam Arjona Hammersley, competidor de diverses disciplines d’Esports de Lluita, va realitzar la baralla Principal de la Nit de l’esdeveniment «Bruiser Sèries 2 Road to AFL» a Barcelona amb el contrincant Toni Lozano del Club MMA BCN.

Amb tan sols 18 anys, ser el protagonista de la baralla principal d’un esdeveniment com AFL, és ja de per sí, una cosa que demostra el nivell de Liam. Durant el primer assalt, el nostre lluitador Local segueix el joc del seu contrincant i decideix enganxar-se a dalt, amb la qual cosa guanya clarament l’assalt encara que el seu contrincant l’espera a la contra, però no aconsegueix caçar-lo. En el segon assalt, i fent cas a la seva cantonada, talla la distància per fer un dels seus grans enderrocs, que aixeca al públic de la sala ràpidament, i el finalitza amb cops al sòl amb Ground and Pound, havent de parar la baralla l’àrbitre. Liam guanya per TKO en el segon assalt als 50 segons d’aquest.

A la cantonada el Head Coach d’Union MMA Jesús Arjona, el lluitador professional Paul Marin i la jove promesa Diego Gallardo.

La Televisió de Barcelona BETEVE va fer al nostre lluitador una entrevista dins de la gàbia.

  • Liam Arjona
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...