esports

14-05-2020 #226

La decisió de la RFEP genera controvèrsia a l'entorn de l'HC Palau

alt
Comunicat de l'HC Palau envers l'OK LLiga Femenina.

La decisió presa per la Real Federació Espanyola de Patinatge, el passat 2 de maig, de donar les competicions esportives per finalitzades i declarant els campions, ha generat una petita controvèrsia dins de l'entorn de l'HC Palau, segons declaracions del propi president del club, Joan Colomer, a Ràdio Palau, el passat dilluns 4 de maig.

Cal recordar que l'entitat havia fet un comunicat sobre la posició del club davant les propostes de la RFEP per a la competició de l'OK Lliga Femenina a mitjans d'abril en el que remarcava, en el penúltim punt, que «el més just seria una classificació provisional de la 1a volta finalitzada sense guanyadors i sense descensos».

Després de set setmanes sense activitats esportives, el passat dilluns 4 de maig, Ràdio Palau va reprendre part de la seva programació habitual, com ara el «Palau d'Esports», amb en Jordi Martín al capdavant.

Martín, al programa, va entrevistar telefònicament en Joan Colomer per a fer unes valoracions de la decisió de la RFEP.

Colomer va expressar que la situació era complicada i, pràcticament, no viable per a finalitzar la lliga correctament. Va compartir que el club, i ell, personalment, estaven d'acord amb tot el plantejament i raons de la RFEP, excepte en el punt d'escollir un guanyador.

Segons el president, «no és rellevant que hi hagi guanyador si la competició d'ha donat per finalitzada». En teoria, si s'hagués complert el calendari previst, el guanyador hauria d'haver sortit del play-off, i en aquestes circumstàncies actuals, «prendre aquesta decisió, li treu una mica de gràcia a la decisió...», «perjudicant així, una mica el tarannà del fair play de la competició». La veritat és que, sense entrenaments, no era convenient continuar aquesta competició.

Davant la pregunta que li va fer Martín sobre si havien rebut per part de la RFEP alguna justificació d'aquesta decisió, Colomer la va negar, argumentant que ni l'havien rebuda, però que ni tan sols, l'havien demanat des del club.

A més, va afegir que tenen esperances de poder jugar la Copa de la Reina a finals de setembre, encara que els preocupa el fet de no poder fer entrenaments normals. També has de pensar en preparar la propera temporada que començarà a l'octubre i, és clar, sense vacances.

  • generali hc palau
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...