esports

15-11-2019 #220

Generali renova el seu compromís amb l’HC Palau de Plegamans

alt
Membres de Generali, l’HC Palau i l’alcalde, Oriol Lozano durant la signatura de renovació. [Foto: Generali].

Generali i l’HC Palau de Plegamans han presentat a la seu del club l’acord de renovació pel qual la companyia asseguradora renova el patrocini de l’equip d’OK Lliga Femenina per la temporada 2019-2020.

Amb la signatura de l’acord, ja són set les temporades que Generali recolza el projecte esportiu i social de l’actual campió de l’OK Lliga Femenina i subcampió d’Europa de la localitat vallesana de Palau-solità i Plegamans.

Javier Aguirre de Carcer, director de comunicació de Generali, ha afirmat que «aquest acord simbolitza la confiança que, any rere any, tenim amb aquest equip femení, que ha demostrat representar el compromís, la constància i el companyerisme d’aquest esport, valors pels que apostem a Generali. És un orgull ser patrocinadors d’un equip guanyador que també està deixant constància de la seva enorme qualitat a Europa».

A l’acte també hi van ser presents Juan Ribas, director d’organització territorial de Generali; i Francesc Duran, director gerent de Duran & Molins Agència d’Assegurances, SL. Per part del club, el president, Joan Colomer; i el vicepresident, Fran Àlvarez; així com l’alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano.

  • HC Palau
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...