esports

14-05-2020 #226

La RFEP dona per finalitzades totes les competicions d'hoquei patins

alt
El Generali HC Palau Femení, temporada 2019-2020. [Foto: HC Palau].

Aquest passat dissabte 2 de maig, la Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Patinatge [RFEP] ha aprovat les diferents propostes realitzades per la Junta Directiva i que afecten el desenllaç de les competicions d'hoquei patins i hoquei sobre patins en línia de la temporada 2019/20 de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, donant per finalitzades les competicions amb el resultat classificatori existent en el moment que es va acordar l'Estat d'Alarma, quedant així:

OK Lliga Masculina: Primer classificat: FC Barcelona. No hi ha descensos.

OK Lliga Femenina: Es dóna per finalitzada la competició amb el resultat classificatori existent a la fi de la primera volta. Primer classificat: CP Manlleu, amb 49 punts, seguit en segona posició pel Cerdanyola, amb 47 punts i, en tercer lloc, el Generali HC Palau, amb 46. Tampoc no hi ha descensos.

OK Lliga Plata: Primer classificat del Grup Nord: CH Mataró. Primer classificat del Grup Sud: CE Vendrell. No hi ha descensos. Els primers classificats de l'OK Lliga Plata pugen a l'OK Lliga.

La Copa de SM El Rei i la Copa de SM la Reina de la temporada 2019/2020, es preveu inicialment que es disputin els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre de 2020, a A Corunya.

La Copa d'Europa per a la propera temporada la disputaran els quatre primers: Manlleu, Cerdanyola, Generali HC Palau i Telecable-Gijón. El sènior masculí de l'HC Palau es salva del descens per la decisió de la RFEP.

D'altra banda, la World Skate Europe-Rink Hockey [WSE-RH], a través d'un comunicat emès el passat 30 d'octubre pel seu president, Fernando Claro, va donar per cancel·lades totes les competicions europees; per tant, no hi ha campions, per tant, la classificació queda deserta. Recordem que les semifinals de la Lliga Europea femenina d'Hoquei previstes per al 4 i 5 d'abril, entre el Manlleu-Generali HC Palau, i el Benfica-Telecable Gijón van quedar suspeses el passat 5 de març, tal com ja vam comunicar a la revista de març.

La RFEF ha aprovat resoldre les competicions no professionals d'àmbit estatal sense descensos. Així mateix, l'òrgan també ha donat llum verd a disputar la fase final o play-off, en format exprés i sense públic, a excepció de les categories juvenils, on es dona per conclosa la temporada i s'apliquen els ascensos. Pel que fa al futbol 11 territorial, el primer equip del FC Palau Sènior és a la 11a posició de l'11è grup de Quarta Catalana; i el segon equip és a l'última posició del 6è grup de la mateixa competició.

Respecte del futbol sala, la federació també ha donat per finalitzades totes les competicions. Per tant, el FS Palau Sènior Femení queda en 3a posició del primer grup de Primera Catalana; mentre que el Sènior Masculí guanya amb la 1a posició del primer grup de Segona Catalana.

Al bàsquet, la Federació Catalana de Basquetbol també ha donat per finalitzades totes les competicions, deixant a l'Ontour ACB Palau Sots 21 Masc. Nivell A-2 a la Fase Prèvia 3, en 9a posició.

  • generali hc palau
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...