esports

19-02-2020 #223

La Penya Barcelonista entrega els premis de la 27a edició del concurs de nadales Josep Mas en una festa molt animada

alt
Foto de família amb tots el convidats assistents a l'acte. [Foto: Penya B.].

La Penya Barcelonista de Palau Solità i Plegamans va celebrar el passat 7 de febrer l'acte de lliurament de premis de la 27a edició del concurs de nadales Josep Mas —podeu consultar els premiats a la revista anterior, #222—.

Va ser una festa genial, divertida, amb dosis d'emotivitat; sincerament l'ocasió ho mereixia i no va decebre a ningú.

Aquest any van comptar, com sempre, amb uns convidats de luxe: Andrey Xepkin [exjugador de Handbol del FC Barcelona ], Miquel Tarin [ex jugador de basquet i membre de l'agrupació Barça Jugadors], Ricardo Serna [ex jugador del primer equip del FC Barcelona i membre de l'agrupació Barça Jugadors], Josep Maldonado [Patró de la fundació del FC Barcelona i membre de l'agrupació Barça Jugadors], Xavier Ilincheta [directiu de la Comissió de Penyes del FC Barcelona], Toni Closa [Periodista Esportiu], Antonio Fernández [President de la penya Poble Nou de Sabadell], Oriol Lozano [Alcalde de Palau], Ignasi Fargas [Regidor d'Educació i Joventud de l'Ajuntament de Palau], Patricia Isabel Freire [3a Tinença d'Alcaldia], Josep Vivancos i Tarragó [primer president de la Penya Barcelonista de la nostra població] i Mossén Prakash Chukka.

Aquest any, a més, vàrem comptar, un altre cop, amb en Jordi Ruano, un music del nostre poble que ens va presentar el acte.

La festa va començar sobre les 18:30 hores. Va obrir el teló la companyia de pallassos Panettone Brothers, que van aconseguir delectar, sorprendre i arrencar unes rialles a tots els assistents.

A continuació, va arribar el torn dels parlaments, lliurament de premis per als guanyadors.

Van haver-hi regals per a tots els assistents que es van donar cita en el teatre. Com a colofó final, i abans d'un petit refrigeri a la penya, les personalitats assistents es van fer fotos i van signar autògrafs amb tots els que van pujar a l'escenari.

«La Penya Barcelonista de Palau Solità i Plegamans vol donar les gràcies a tots els participants i associacions, a ADISPAP, a l'exalcaldesa, Teresa Padros, aMiquel Rovira, exregidor d'Esports, directors i professors dels diferents centres d'ensenyament i, sobretot, a totes les persones que col·laboren activament amb esforç i il·lusió perquè aquest acte continuï sumant anys. Gràcies de tot cor, la penya necessita moltes persones com vosaltres per poder dur a terme aquest concurs. Gràcies, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per col·laborar any rere any amb nosaltres».

  • penya barcelonista
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...