esports

15-11-2019 #220

27è concurs de nadales «Josep Mas» de la Penya Barcelonista

alt
Cartell de la Penya Barcelonista del Concurs de Nadales. [Foto: Penya].

La Penya Barcelonista de Palau convoca un nou concurs de Nadales «Josep Mas», amb motiu de les festes de Nadal, i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Esports de l’Ajuntament. Enguany, l’edició número 27, des de la primera que va convocar el soci fundador de l’entitat, Josep Mas.

Al concurs poden participar totes les noies, nois i adults que així ho desitgen, sempre que compleixin els requisits mínims que exigeixen les bases del concurs, d’acord amb les categories: la primera, fins els 5 anys; la segona fins els 7; la tercera fins els 9; la quarta fins els 12; i la cinquena, per als adults. A més, com cada any, compta també amb una categoria especial anomenada ADISPAD, entitat que acull els nois i les noies de la citada associació integrada per persones discapacitades del municipi.

Continuant amb les bases, cada concursant podrà presentar només un dibuix; aquest ha de ser original i inèdit, en format DIN A4, incloent a la part del darrere el nom i cognom, l’edat i el nom de l’escola, en el cas dels nens; els adults, edat, direcció i telèfon.

Per descomptat, les Nadales han de fer referència a les Festes de Nadal i, com a tema principal, el F C Barcelona, i s’hauran de presentar en el local de la Penya Barcelonista abans de les 20:00 hores del dilluns 16 de desembre de 2.019. Els membres del Jurat seran determinats per la directiva de la Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans.

A banda, tots els nens participants tindran un obsequi de la Penya i, els guanyadors de les diferents categories, tindran premis especials. A més, totes les Nadales seran exposades al Pavelló Maria Víctor entre el 20 de desembre i el 12 de gener. Segons ha comunicat l’organització, hi haurà un jurat d’admissió que analitzarà cada nadala per al correcte compliment de les bases del concurs, excloent les que no compleixi aquestes bases citades.

  • penya barcelonista
  • esports
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...