empresa

16-09-2019 #218

Würth ultima l'obertura de quatre nous autoserveis

Würth Espanya, especialitzada en la comercialització de maquinària, eines, i vestuari laboral i amb seu a Palau-Solità i Plegamans, continua la seva expansió i està ultimant l’obertura de quatre nous autoserveis aquest mes, que elevaran la seva xarxa fins als 105 establiments.

El primer d’ells ha estat inaugurat el passat divendres 13 de setembre, a la ciutat d’Àvila.

El proper divendres, dia 20, estrenarà l’autoservei que projectat a Collado Villalba [Madrid]. Tan sols uns dies més tard, els dies 26 i 27 aterrarà a Motril [Granada] i a Ondara [Alacant], respectivament.

Tots ells oferiran unes 3.300 referències del catàleg de Würth dins d’una selecció que inclou productes d’ús freqüent. Aquests articles són els més demandats pels usuaris, els qui tenen a l’abast de la vista una àmplia gamma d’eines, químics, cargols, tacs i ancoratges, vestuari laboral, així com un llarg etcètera de referències, tot això classificat i ordenat en els expositors corresponents.

Amb aquestes obertures, Würth Espanya disposarà ja de 105 autoserveis operatius a tot el país, després de les inauguracions a Ciudad Real i a Chiclana [Cadis], aquest estiu. Würth Espanya ha facturat 304,75 milions en 2018, enfront dels 280 milions que va facturar l’any anterior.

  • Würth
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...