empresa

19-02-2020 #0

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Casal de la Gent Gran per a l'organització del conjunt de totes les activitats

alt
L'alcalde, O. Lozano; la regidora de Gent Gran, P. Freire; i el President del Casal de la Gent Gran, J. Ventura.

El passat 12 de febrer, l'Ajuntament de Palau i el Casal de la Gent Gran van renovar el conveni anual de col·laboració per a la realització d'activitats d'interès per al col·lectiu i per a la vida cultural i associativa de la vila.

L'alcalde, Oriol Lozano, i la regidora de Gent Gran, Patricia Freire, van acompanyar al president del Casal de la Gent Gran, Jaume Ventura, durant la signatura del conveni al Saló de Plens de l'Ajuntament.

El conveni regula que l'Ajuntament aporta enguany 11.630 euros a l'entitat per a la gestió quotidiana del Casal de la Gent Gran i la realització d'activitats d'interès mutu. Les activitats detallades al conveni, amb el compromís del Casal de dur-les a terme, són els balls de saló quinzenals, el taller de ball en línia setmanal, les activitats relacionals del Casal, viatges i excursions, participació en festes populars com el Carnestoltes, les revetlles de Cap d'Any i de Sant Joan, el Vermut de Festa Major i la Castanyada. A banda, s'hi inclouen xerrades, tallers i altres esdeveniments d'interès per a la gent gran.

Les activitats es coordinaran mensualment entre la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament i la Junta de l'Associació i es plantejarà un Pla d'Activitats Anual.

En aquestes reunions de coordinació també es fixaran les noves activitats i recursos que pugui facilitar l'Ajuntament, ja sigui per part del servei de referència o d'altres serveis, les quals no estiguin descrites a la relació anterior.

A finals d'any, la Junta de l'associació haurà de lliurar la memòria complerta de les activitats realitzades i el balanç econòmic que justifiqui totes les despeses de l'any en curs, incloent la relació i valoració de les activitats i una memòria econòmica justificativa

  • Casal Gent Gran
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...