empresa

17-03-2020 #224

Per dinamitzar el comerç durant el 2020, l'Ajuntament de Palau i l'Associació de Comerciants signen un nou conveni de col·laboració

alt
L'alcalde Lozano, en el moment de la signatura. [Foto: Ajuntament].

El 26 de febrer, L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i L'Associació de Comerciants de la vila van signar un nou conveni de col·laboració per a l'organització d'activitats que potenciïn el comerç local, amb l'objectiu de consolidar i impulsar el model de comerç urbà.

Un dels aspectes cabdals del conveni és la dinamització comercial, pretenent enfortir el teixit existent i professionalitzar la seva acció, enfortint alhora l'associació local i les seves actuacions de representació.

Així, l'Ajuntament es compromet a donar suport tècnic i logístic, cessió de material i ajuda per coordinar totes les activitats previstes i el seu fiançament per un import de 40.000 euros.

Entre els actes que s'organitzen, el Comerç Fest, el Fora Estocs, el Black Friday, campanyes de Nadal i Reis, accions destinades a la dinamització comercial del municipi, així com accions formatives destinades a millorar les competències dels i les comerciants.

A l'acte van assistir, per part del govern municipal, l'alcalde Oriol Lozano i el regidor de comerç, Ovidi Popescu; i per part dels Comerciants, la presidenta de l'Associació de Comerciants, Montserrat Flores.

Lozano es va mostrar molt content per aquest nou conveni i alhora va destacar «una mostra més de comunicació i transparència», en fer públic aquest nou conveni.

En acabar, Flores també es va mostrar molt contenta pel nou conveni i va avançar la «suposada» data del Comerç Fest, pel 4 i 5 d'abril, —data programada abans de les mesures de seguretat pel coronavirus, que, a 13 de març, encara està pendent de si es fa, i quan—, amb una temàtica del Far West i la creació d'un conte infantil, amb la participació de l'entitat, que es regalarà per Sant Jordi en tots els comerços participants. «Serà força interessant perquè és una cosa nova i creiem que pot ser força fructuosa per a tothom», Va afegir la presidenta de l'associació.

  • associació comerciants
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...