empresa

16-09-2019 #218

Kompuestos invertirà 7 milions en plàstics biodegradables

L’empresa de plàstics Kompuestos, nom comercial de Plàstics Compostos SA, i fundada el 1986, invertirà entre 6 i 7 milions d’euros en una nova línia de producció durant el proper any per potenciar el negoci de plàstics biodegradables i compostables, fet que impulsarà el creixement de la companyia que presideix Ignasi Duch, en els propers anys, en un 20%.

La companyia, que compta amb dues plantes, una a Palau-solità i Plegamans i una altra a les Franqueses, en què dóna feina a 75 persones, estudia obrir una tercera fàbrica que serveixi com a impuls, encara que, de moment, no compta amb una localització per a la propera planta.

L’empresa va facturar 41 milions d’euros l’any passat, un 13% més que l’any anterior, amb un benefici operatiu de 3,7 milions d’euros. El 70% de la seva fabricació s’exporta a més de 50 països.

Kompuestos es va estrenar al mercat alternatiu borsari [MAB] el passat 12 d’agost, situant el valor de la companyia en 30 milions d’euros.

Duch ha remarcat en una entrevista amb l’agència Efe que estan creixent al 20% per «inversions que ja estan realitzades», remarcant que la sortida a borsa era un «repte necessari» per poder donar a la companyia «una dimensió que és difícil aconseguir amb els recursos d’una família».

  • Kompuestos
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...