empresa

18-10-2019 #219

«Laboratorios Entema» invertirà 12 milions d’euros en la compra, remodelació i equipament d’una nova nau a Lliçà de Vall

alt
La nova nau de Laboratorios Entema a Lliça de Vall. [Foto: Entema].

«Laboratorios Entema», fabricant de productes cosmètics, dentals, desinfectants i sanitaris per a tercers, amb seu a Palau amb més de 5.000 m2, invertirà 12 milions d’euros en la compra, remodelació i equipament d’una nova nau a Lliçà de Vall on s’ubicaran les oficines centrals i la seu de l’empresa una vegada finalitzin completament les obres de condicionament, tot i que continuaran mantenint les actuals instal·lacions a Palau, comptant així amb un total d’11.000 m2.

La incorporació de noves tecnologies al seu model de producció per a potenciar la innovació en robots col·laboratius, mecatrònica i magatzems automatitzats servirà per a oferir el millor i més ampli ventall de serveis als seus clients, amb la previsió de doblar la producció i els recursos per a I+D+i.

La nau està en un recinte de 6.000 m2. De moment, la previsió és que el nou magatzem, de 2.200 m2 sigui operatiu a finals de desembre d’enguany. El nou magatzem estarà equipat amb tecnologia Movilrack [Mecalux], és a dir, estanteries amb desplaçament automàtic per control remot, eliminant passadissos i corredors, amb una capacitat de magatzematge de 3.000 pallets.

La següent fase contempla les àrees de fabricació [600 m2] i d’envasament i condicionament dels productes [1.700 m2].

Més del 60% de la inversió es destinarà a habilitar aquests espais i la incorporació de nova maquinària.

Actualment, Laboratorios Entema disposa d’un magatzem climatitzat amb capacitat per a 1.900 pallets i una fabricació de 4 milions d’unitats mensuals.

  • laboratorios entema
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...