empresa

19-01-2020 #222

La Fundació «Els Pepitus» Gay-Robert i l'Ajuntament signen un conveni de 15.000 euros destinats a persones majors de 65 anys

alt
Enric Cartoixà, president de la fundació «Els Pepitus», i l'alcalde, Oriol Lozano, en el moment de la signatura del conveni.

Després de dos mesos de diàleg, el president de la Fundació privada «Els Pepitus» Gay-Robert, Enric Cartoixà; i l'Alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, van signar, en plenes festes nadalenques, el passat 27 de desembre, un conveni mitjançant el qual la fundació dóna al consistori un total de 15.000 euros destinats a persones majors de 65 anys que precisin d'ajuts degut a la seva situació de pobresa. L'acte de signatura es va fer al Saló de Plens de l'Ajuntament.

La Fundació «Els Pepitus» Gay-Robert, dirigida per Enric Cartoixà i subvencionada per la immobiliària Naficis, S.L., té per objectius estimular i fomentar la formació tècnica, humanística i cultural en estudis de nivell superior, a més de beneficiar, com ha estat el cas de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb ajuts econòmics i socials a persones majors de 65 anys. «Els Pepitus» Gay-Robert col·labora amb l'Ajuntament des de l'any 2008, si bé la quantitat ha variat en funció dels recursos de la mateixa fundació.

El conveni recull que l'aportació econòmica va destinada a l'àmbit de serveis socials, que és qui treballa directament amb les persones majors que travessen situacions de dificultat.

Oriol Lozano va agrair la col·laboració de «Els Pepitus»: «Totes les aportacions són molt ben rebudes, especialment aquelles que serveixen per ajudar les persones que més ho necessiten».

Totes dues parts es van comprometre a efectuar el seguiment conjuntament i coordinat de les actuacions mitjançant reunions periòdiques. El Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament realitzarà el seguiment de la situació sòcio-familiar de les persones majors de 65 anys que es trobin en les circumstàncies que els facin precisar d'intervenció.

  • Fundació «Els Pepitus»
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...