empresa

18-10-2019 #219

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i «Les de l’Hoquei»

alt
Signatura del conveni entre l’Ajuntament i Brutal Media. [Foto: Ajuntament].

Els responsables de la productora de la sèria de TV3 «Les de l’Hoquei», Brutal Media, i l’alcalde, Oriol Lozano, van signar a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el passat 9 d’octubre, un conveni de col·laboració que regularà l’ús que s’ha fet de les instal·lacions municipals durant l’any 2019, en la gravació de la primera temporada, i del que se’n farà durant l’any 2020, en la filmació de la segona temporada, i on els responsables d’aquesta ficció es faran càrrec de les despeses extraordinàries de la gravació de totes dues temporades.

L’acord determina que l’Ajuntament, aplicant les ordenances corresponents en cada cas, es compromet a facilitar a la productora Brutal Media l’ús dels espais municipals i públics, i posar a la seva disposició els recursos disponibles per a la correcta realització de les seves tasques.

A més, preveu també que l’Ajuntament valori econòmicament totes aquelles despeses ocasionades de manera extraordinària durant la gravació de la segona temporada de la sèrie i traslladar un informe a la productora en un termini màxim de 15 dies, per a la seva avaluació.

Brutal Media, de la seva banda, es compromet a fer front del pagament de les despeses extraordinàries de la filmació de la primera temporada, un total de 6.858,18 euros, i de les que es puguin generar durant la gravació dels nous capítols de la segona temporada. La productora se’n farà càrrec, abans del mes de novembre de 2019, del pagament d’una sèrie d’intervencions als espais públics on s’ha gravat i es gravarà la sèrie, per tal de millorar-ne el seu estat de conservació.

  • conveni ajuntament «Les de l’Hoquei»
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...