empresa

17-03-2020 #224

L'Associació Àmbit B30 revisa el Pla de Mobilitat del Vallès

La reivindicació de la millora de les infraestructures viàries i de transport públic a l'entorn de la B30 és un dels eixos de treball prioritaris de l'associació, en el qual s'ha estat treballant en els darrers anys amb l'objectiu de consensuar i prioritzar aquelles actuacions necessàries per a la millora de la competitivitat del territori. En aquests moments, la Generalitat de Catalunya ha sotmès a debat públic el Pla de Mobilitat del Vallès i la comissió executiva de la B30 l'està analitzant per tal de fer-hi les seves aportacions i propostes de millora.

Aquest va ser un dels temes destacats a la reunió del passat 21 de març, en la qual, es va fer un repàs de les diferents accions realitzades per l'Associació durant l'any passat i es va concretar el pla de treball 2020 que properament es portarà al consell plenari.

D'entre els reptes immediats, posar en valor tota la feina feta durant l'any 2019, tot el previst al full de ruta per aquest 2020 i la B30 com a una organització única que aglutina el sector de l'administració pública local, empresarial, de la innovació i universitari, així com millorar l'economia del territori, perquè aquesta sigui més sostenible i amb una ocupació de més qualitat en benefici del més d'un milió d'habitants del que és un dels pols industrials clau en innovació, investigació i emprenedoria del sud d'Europa. S'apostarà per l'economia circular i per potenciar-la també a l'àmbit municipal.

  • àmbit b30
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...