empresa

19-02-2020 #223

Fedefarma signa un un acord com a accionista amb Xarxafarma

La cooperativa Fedefarma, el principal distribuïdor de productes per a farmàcies de Catalunya i la Comunitat Valenciana va anunciar, a finals de gener, un acord amb la xarxa de farmàcies Xarxafarma pel qual Fedefarma entra com a accionista i converteix la cooperativa en un dels seus principals distribuïdors. Xarxafarma mantindrà el seu equip executiu, la independència comercial i la marca.

L'acord, signat pel president de Fedefarma, Vicenç Joan Calduch, i el president de Xarxafarma, Lluís Pla Cama, permetrà a Xarxafarma millorar la seva capacitat d'accés a productes gràcies a la seva integració en l'òrbita de Fedefarma, que gestiona una cartera de més de 118.000 referències i set magatzems i està a punt d'impulsar la seva nova gran instal·lació logística de Palau-Solità i Plegamans. Aquest acord farà possible generar noves sinergies entre les dues entitats, implantant sistemes de fidelització, negocis «online» i campanyes de màrqueting, entre d'altres.

Amb un creixement del 7% a Catalunya i a la Comunitat Valenciana, Fedefarma va facturar 700 milions d'euros en 2019, segons dades de Iqvia. Xarxafarma està especialitzada en serveis a farmàcies i com a central de vendes, amb servei a 520 farmàcies de Catalunya i la Comunitat Valenciana, i amb una facturació superior als 30 milions d'euros.

  • fedefarma
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...