empresa

19-01-2020 #222

Entrega de premis del 19è Concurs d'Aparadors de Palau-solità i Plegamans Nadal 2019

alt
Eva Soler, regidora d'Educació i Cultura; Montse Flores, presidenta de l'Associació; i Ovidiu Popescu, regidor de Comerç i Turisme, a l'acte d'entrega de premis.

Aquest dijous 9 de gener va tenir lloc l'entrega de premis del 19è Concurs d'Aparadors de Palau-solità i Plegamans «Nadal 2019», a l'auditori de la Masia de Can Cortès.

Aquests premis reconeixen la creativitat i l'originalitat dels establiments que fan una decoració especial amb motiu de la campanya de Nadal i estan organitzats per l'Associació de Comerciants amb col·laboració amb l'Ajuntament.

L'acte va ser conduït per la presidenta de l'Associació de Comerciants de Palau, Montse Flores; en col·laboració amb el regidor de Turisme i Comerç, Ovidiu Popescu; i la regidora d'Educació i Cultura, Eva Soler —en representació de l'alcalde, Oriol Lozano, absent per motius de salut—.

Montse Flores va agrair la feina feta per l'alcalde, els comerços participants i el jurat. A més, va exposar la proposta per a la tardor d'enguany de fer un taller col·loqui amb els participants, per compartir idees i creativitat, amb la condició, és clar, del compromís de participació en el proper concurs d'aparadors.

Ovidiu Popescu va agrair la implicació i participació dels comerciants, i es va mostrar il·lusionat amb els socis de l'Associació de Comerciants per promoure el comerç local, fent una crida a la implicació i la dinamització de tots els comerços de Palau, de l'Associació de Comerciants i de l'Ajuntament; «la bona feina te premi», acabà dient.

Eva Soler va felicitar tothom per a potenciar el comerç de Palau.

Els membres del jurat, Miquel Truyols, Txell Castells i Iolanda Blesas, artistes i creatius de la vila, van atorgar el premis a:

  • Premi al Millor Aparador 300 €: Joieria Garman's [entregat per l'Associació]
  • Premi al més laboriós 200 €: Merceria Brunés [entregat per l'Associació]
  • Premi al més simpàtic 200 €: Tabacs Asturgó [entregat per l'Ajuntament]
  • Premi al més enginyós i original 200 €: Palau Paper [entregat per l'Ajuntament]
  • Premi al grau de vinculació al Nadal 200 €: Green's [entregat per l'Ajuntament]

L'entrega de premis va finalitzar amb el sorteig de 12 pernils entre tots els participants a la campanya. En acabar, els assistents van poder gaudir d'un petit refrigeri / tertúlia com a cloenda de l'acte.

GALERIA

  • Concurs Aparadors
  • empresa
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...