cultura

16-09-2019 #218

Nova exposició de la ceramista Núria Soley a Barcelona

La ceramista palauenca especialitzada en joieria, Núria Soley, participarà aquesta tardor a l’Exposició de joieria contemporània en ceràmica, «Joies de Terra», que s’exposarà entre els dies 18 de setembre i l’11 d’octubre, a la seu de l’Associació de Ceramistes de Catalunya, a Barcelona, que forma part del programa Off-joya amb motiu de l’onzena edició de JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects.

Conjuntament amb Núria Soley, exposaran també les seves obres els creatius i creatives José Luis Igea, Roberta Ferreira, Laura Jener, Lídia Sevilla, Patricia Tamayo, Blanca Torà Micheli i Agnès WO.

Núria Soley, ceramista d’ofici, es va formar, principalment, en els àmbits de la ceràmica i la joieria, a l’Escola Massana de Barcelona. Està especialitzada en l’àmbit de la joieria ceràmica, treballant personalment la ceràmica i el metall.

Les seves col·leccions de joies son fruit de la investigació amb diferents tècniques ceràmiques i la seva aplicació a la joieria.

Actualment imparteix dos tipus de cursos intensius vinculats a la joieria ceràmica. Un destinat a ceramistes, per ensenyar les nocions bàsiques del treball del metall, i un altre dirigit a joiers, en el qual ensenyao a treballar la porcellana per aplicar-la a la joieria.

  • núria soley
  • cultura
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...