cultura

18-10-2019 #219

«En els seus tretze són tretze», de Joan Brossa, a Can Cortès

L’Ajuntament de Palau acull l’exposició Joan Brossa «En els seus tretze són tretze» fins el proper 30 d’octubre a la Masia de Can Cortès, amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Joan Brossa, poeta, dramaturg i artista plàstic català, organitzada pel Taller de les Arts, i amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’Oficina de Palau-solità i Plegamans del Consorci pera a la Normalització Lingüística.

La inauguració de la mostra, paral·lelament amb la presentació de la 32a edició del Voluntariat per la llengua a Palau, el passat 4 d’octubre, va comptar amb les paraules de la regidora de Cultura, Eva Soler, que va agrair a les persones voluntàries «la gran tasca que fan per ajudar les persones que volen parlar en català en un context real». A més, algunes de les parelles que participen en la 32a edició del Voluntariat per la llengua van compartir amb tota la sala les seves experiències lingüístiques.

L’exposició està formada per tretze facsímils amb poemes visuals de l’autor que s’acompanyen de tretze poemes escrits amb la finalitat d’establir un joc de correspondències entre la paraula i la imatge. El títol de la mostra neix d’un poema que Brossa va dedicar a Richard Wagner, «En els seus tretze són tretze», un text que presenta el compositor d’una forma sorprenent i divertida.

  • Joan Brossa
  • cultura
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...