activitats

14-05-2020 #226

Activitats de l'Associació Pessebrista

Per a l'Associació Pessebrista, com per a gairebé totes les altres entitats del nostre país, aquesta temporada no serà la millor. Amb tot i això, la junta de l'entitat, mitjançant reunions amb teleconferències, trucades de telèfon i altres formes de comunicació a distància, està treballant per intentar que la temporada no sigui nefasta.

Un cop ja perdudes la major part de les activitats de març, d'abril i, molt probablement, de maig, estem plantejant com podria ser la resta de la temporada fins a finals d'any en què volem inaugurar la 38a Exposició de pessebres, el dia 13 de desembre.

De moment, ja tenim canvis en les activitats que organitza la Federació Catalana de Pessebristes a les que sempre hi participem molt activament. La jornada de l'Associacionisme cultural que s'havia de fer a Tavèrnoles el 6 de juny, queda posposada per l'any 2021, i la Trobada de Pessebristes de Terrassa del 4 d'octubre, també passarà a l'any 2021 degut a la impossibilitat de organitzar-les en les actuals circumstàncies.

Pel que fa a les nostres activitats, queden molt condicionades a quan i de quina manera podrem tenir accés a la nostre seu de Can Malla, que esperem que ja sigui quan la nostra comarca pugui entrar a la situació definida com «Fase 1».

Els cursets i els tallers previstos per al maig, juny i juliol es podrien posposar per al darrer d'aquests mesos o deixar-los per més endavant; l'habitual jornada de treball i germanor d'inici d'estiu es manté, en principi, convocada pel al 4 o l'11 de juliol, evidentment, també tot condicionat a l'evolució dels esdeveniments. En el que sí que estem treballant és en treure al mes de juny el núm. 33 de la nostre publicació semestral «El Grèvol», ja que per preparar-lo no ens és imprescindible anar a Can Malla.

Pel que fa a les activitats de després de l'estiu, de moment, es manté el curset de l'escola de pessebrisme que hauria de començar el dia 18 de setembre fins al 28 de novembre, en el que ja hi teníem mes d'una dotzena de preinscripcions. A més, un dissabte o diumenge dels mesos de setembre o octubre es podria fer la sortida cultural a Reus i Montblanc, que s'havia de fer al mes d'abril. Però, de totes maneres. el que sí que es vol és concentrar tots el esforços de forma prioritària en preparar els diorames i d'altres formes pessebrístiques per a la propera exposició, la 38a que aniria des del 13 de desembre fins al 17 de gener. Per tot això estem preparant-nos perquè quan es pugui, tinguem la feina i l'organització el més avançades possible per poder oferir, com cada any, als nostres convilatans i a tot el país, el màxim de les nostres activitats habituals.

Cuideu-vos molt!!!

  • associació pessebrista
  • activitats
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...