activitats

19-01-2020 #222

Activitats de l'Associació Pessebrista

Aquest diumenge 12 de gener hem fet la cloenda de l'exposició de la 37a mostra de Pessebres que vam inaugurar el passat 8 de desembre i que, fins a aquesta data ha estat visitada per gairebé 4.100 persones.

Molts visitants habituals han destacat que, molt probablement, aquesta ha estat la millor exposició de pessebres que hem fet mai a Palau, no només per l'alt nivell de qualitat artística dels diorames, sinó per la diversitat que te l'exposició: El diorama triple amb la historia d'en Massagran, les maquetes de Catalunya en miniatura, els fragments, el nou gran diorama, però, sobretot, ha destacat el Joc del Pessebre que hem tingut al vestíbul d'entrada en el que gairebé tots els nens que han vingut hi ha passat una bona estona jugant.

En el transcurs de l'acte de la cloenda s'han lliurat els records corresponents a tots els 37 pessebristes que han exposats les seves obres, tant els de l'escola com els de més anys d'experiència.

Com cada any, també han tingut una gran acceptació les altres activitats que hem muntat durant aquest període Nadalenc; el Tió del dia 25 de desembre, la nit del pessebre del dia 29 amb cant coral en directe, el Patge Reial dels dies 2,3 i 4 de gener i, en especial, el brou i botifarra de la vigília de Reis a Can Cortès en el que es van repartir a prop de 800 litres de Brou de Nadal calent cedits per la casa Aneto i 2.800 entrepans de botifarra a la brasa també ben calenta i acabada de coure. Un acte d'aquesta envergadura que es pot organitzar amb tanta precisió gracies a l'abnegada col·laboració de més de 50 socis i col·laboradors que durant dies i, especialment, aquella mateixa tarda i nit, hem estat treballant fort per a que tot surti rodó.

A partir d'ara, ja encarem la propera temporada, 2020-2021, per a la que estem ja planificant tot el seguit d'activitats pròpies de l'entitat i en les que esperem fer-hi aportacions innovadores.

Properes activitats

GENER

Visites concertades de pessebristes d'altres entitats.

FEBRER

Preparació de la Temporada 2020-2021, carrossa, 38a exposició, cursets, novetats, sortides culturals, etc.

MARÇ

Assemblea General de socis

Tradicional calçotada Popular a Can Malla

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

  • pessebristes
  • activitats
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...