activitats

18-12-2019 #221

Activitats de l'Associació Pessebrista

La Fira de Nadal de Caldes

Aquest any, com si no tinguéssim prou feina, hem fet una nova activitat. Hem participat per primera vegada a la popular Fira de Nadal que es fa cada any a la població veïna de Caldes, el primer cap de setmana de desembre. Hi hem exposat 4 diorames que en dos dies han estat visitats per més d'un miler de persones. Hem aprofitat també, aquesta magnífica oportunitat per promocionar la nostra exposició a Palau.

La 37a exposició

El passat diumenge 8 de desembre hem inaugurat la nova exposició de Pessebres a Can Malla, amb la presència de l'Alcalde de Palau, Oriol Lozano, i gran nombre de regidors.

Després de la inauguració oficial, l'acte ha seguit amb la ballada de Sardanes que havíem organitzat conjuntament amb els companys Sardanistes de Palau, i amb l'aperitiu per a tothom a base de coques, pastes, cava i begudes.

Aquest any, a Can Malla, a part de les dels ja habituals, 44 noves obres pessebrístiques: 36 diorames de la planta baixa, 15 d'ells fets pels alumnes de l'Escola, 5 Fragments al pis de dalt i d'altres obres; hi podreu veure un seguit de novetats, mostra del treball col·lectiu de la nostra Associació.

Una d'elles és un joc del pessebre que hi haurà al vestíbul d'entrada perquè s'hi entretinguin una estona els més petits quan vinguin a veure l'exposició.

Una altre novetat és la Catalunya en miniatura que hi ha al vestíbul superior de Can Malla en la que hi podeu veure 30 maquetes del principals monuments dels nostre país.

L'altre és l'exposició d'un gran diorama de més de 6 metres quadrats en una de les sales del pis superior que volem dedicar al nostre company, Manel Garriga, que ens va deixar l'any passat.

L'última de les novetats extres d'enguany és el nou muntatge del diorama triple, popularment conegut com «teatrillo», que volem dedicar a la figura d'en Massagran amb una doble intenció: Recordar la figura del seu creador, com a personatge de còmic, Ramon Folch i Camarasa, que ens va deixar a primers d'aquest any; i també reivindicar que al nostre país tenim un personatge de còmic propi que hauríem de potenciar. El que hem plantejat en aquest projecte és un autèntic experiment pessebrístic, o el que es podria anomenar pessebrisme experimental. Fins ara, havíem combinat el pessebre dins del teatre, i el teatre dins del pessebre; aquesta vegada hi hem afegit, a més a més, un element nou: els personatges de còmic, en aquest cas concret, en Massagran. Els comentaris de reconeixement de l'altíssima qualitat de les obres exposades han estat continus per part de la gran majoria de visitants.

Us convidem, també, a participar de les activitats complementàries que, com cada any, organitzem durant el cicle nadalenc: el Tió, el Patge Reial, el brou i la botifarrada a Can Cortès.

Ara, des d'aquí, volem demanar a tots els que coneixeu la nostra feina i us agrada, tant els nostres pessebres com totes aquestes altres activitats, que animeu el vostres familiars, amics, veïns i coneguts a visitar l'exposició i a participar, també, dels actes que els hi puguin interessar. Us esperem!!

Que tinguem tots unes bones Festes de Nadal i un any 2020 ple de noves esperances i oportunitats per millorar el nostre entorn.

Properes activitats

37a Exposició de Pessebres a Can Malla

Estarà oberta fins diumenge dia 12 de gener. Horaris d'Obertura: Dissabtes de 17 a 20,30 i Diumenges i Festius de 12 a 14 i de 17 a 20,30. Diumenge 5 de gener obert de 12 a 14

Nadal 25, de 12 a 14, Tió a Can Malla

Dissabte 28, obert fins la matinada, La Nit del Pessebre a Can Malla

GENER 2015

Dijous 2, de 17 a 19, Patge Reial a Can Malla

Divendres 3, de 17 a 19, Patge Reial a Can Malla

Dissabte 4, de 17 a 19, Patge Reial a Can Malla

Vigília de Reis 5, a partir de les 19 h a Can Cortès
Festa de la Vigília de Reis per rebre la Cavalcada
Brou gratuït per a tothom.
Botifarra amb pa amb tomàquet i traguet de vi [3,50 €]

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

  • pessebristes
  • activitats
  • notícies
  • palau-solità i plegamans
  • l'alzina

comparteix la notícia...